Online event

De streaming impuls voor jouw event

Een succesvol online evenement organiseren waarover mensen nog lang napraten? Wij hebben de kennis, ervaring en tools in huis om jouw deelnemers via het scherm met elkaar te verbinden. Op een manier die ze raakt en bijblijft, met oog voor detail. Wat de vorm ook is, bij ons is je event in vertrouwde handen.

Wat is een online event?

Een online evenement wordt online gestreamd, zodat je bezoekers het virtueel kunnen bijwonen via een internetverbinding. We kunnen het event live ‘uitzenden’, maar kunnen het ook vooraf opnemen en – indien gewenst – semi live streamen.

Hoe werkt een online event?
Het is heel eenvoudig. Je digitale gasten ontvangen een uitnodiging via de mail. Het enige dat jouw digitale gasten verder nodig hebben, is een uitnodiging, een laptop, telefoon of tablet en een goed werkend internet.

netwerk van studio's

Andere vorm, zelfde effect

Sinds corona zijn online events niet meer weg te denken. Ook in het nieuwe normaal blijft dit een perfecte manier om je band te versterken met stakeholders, medewerkers, leveranciers en klanten. De gedreven specialisten van Event Impuls helpen jou graag bij het organiseren van een onvergetelijke online gebeurtenis waarover je bezoekers nog lang zullen napraten: van concept tot realisatie.

Een online evenement organiseren

Het organiseren van een online evenement met impact is echt een andere tak van sport dan het regelen van een live event. Het vraagt veel specifieke kennis en ervaring met online communicatie en techniek. Dat hebben we bij Event Impuls allemaal in huis. Al vóór corona hadden wij ervaring met het organiseren van doeltreffende online events en bijeenkomsten, zoals conferenties, productlanceringen, productpresentaties, klantendagen en kennissessies. Alles kan online!

Doordat we eigen apparatuur hebben, creëren we met gemak een studio op diverse locaties, bijvoorbeeld op je eigen (hoofd)kantoor. Met professionele camera’s, perfect licht en geluid en ervaren technici. Zo staan we garant voor een online event van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast hebben we goede banden met diverse vaste studio’s. Zo hebben we altijd de perfecte locatie voor jouw online evenement.

Online entertainment

Bij Event Impuls is alles maatwerk. Dat geldt ook voor online entertainment dat een ontspannen afwisseling kan zijn tijdens langere online sessies. We hebben contacten met allerlei aanbieders van exclusief entertainment zoals meerdere uiteenlopende acts. Klik en laat je inspireren!

Hybride evenementen

Een hybride evenement is een combinatie van beide werelden: live en online. Dat houdt in dat je een fysiek evenement hebt dat we delen via een live-uitzending. Dat is zeker een overweging waard, als je bijvoorbeeld data wilt verzamelen van je deelnemers die je kunt gebruiken in de opvolging. Ook kun je met een hybride evenement een groot publiek bereiken, zodat je meer betrokkenheid bij je organisatie creëert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een hybride evenement?

Waarom een online event van Event Impuls?

Als evenementenorganisatie bedenken wij concepten voor een evenement dat een blijvende herinnering achterlaat. En we voeren het ook nog eens tot in de puntjes uit. Ook online evenementen zijn bij de specialisten van Event Impuls in vertrouwde handen. Wij zijn een evenementenbureau dat:

  • Een team met specialisten heeft dat alle facetten van live communicatie beheerst.
  • Een eigen studio heeft waar we jouw live, hybride of online event kunnen organiseren.
  • Jouw evenement helemaal voor je regelen: van concept tot realisatie.
  • Tientallen jaren ervaring heeft in verschillende branches en organisaties.
    Maatwerk levert.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.