Entertainment event

Event Impuls brengt jouw event tot leven!

Bij Event Impuls creëren we maatwerk entertainment dat we naadloos integreren in jouw event. On stage, in een geheel verzorgde, unieke en onvergetelijke act of show, maar ook bij de entree of te midden van je gasten. Exclusief voor ons event entertainment werven en trainen wij aanstormende talenten, die jouw boodschap uitdragen en weten hoe zij jouw event tot leven kunnen brengen! Verschillende bekende artiesten zijn hun carrière begonnen bij Event Impuls. Dat bewijst wel dat het met dat oog voor talent van ons wel goed zit.

Een entertainment impuls voor jouw event

Als je een onvergetelijk event wil organiseren, zal je ongetwijfeld goed entertaiment moeten bieden waar jouw gasten nog lang over na willen praten. Maar wat voor entertainment past bij jouw event? Event Impuls helpt je graag verder. Wij bieden naast hoogwaardige acts ook exclusief event entertainment op maat. We laten je graag kennis maken met ons event entertainment aanbod.

Entertainment aanbod

 • Cocktail times
  De jongens van Cocktail Times hebben een passie: het maken van de lekkerste cocktails! Maak de beleving op jouw event compleet en laat Cocktail Times de gasten verwennen met de beste cocktails!
 • Levend theater
  De artiesten van ‘Levend Theater’ verblijden het publiek met zang, dans, gedichten, liefde en cabaret maar ook met de leukste cadeautjes. Hierdoor is interactie met je publiek gegarandeerd!
 • Sing it!
  Dit vernieuwende concept verspreidt op originele wijze liefde over jouw event. De zangers en zangeressen van Sing It! helpen de gasten met de creatie van een klein muzikaal gebaar.
 • Capture your dreams
  De dames of heren van ‘Capture your Dreams’ zorgen ervoor dat menig bezoeker in actie komt en graag op de foto gaat. Laat jouw event of merk exploderen van alle online activiteit met ‘Capture your Dreams’!

Exclusief entertainment

Van choreografie tot styling: exclusief voor jouw event ontwikkelen we shows en acts die jouw verhaal aan jouw gasten vertelt. Zingend, dansend, balancerend, jonglerend en betoverend. Met ons unieke totaalconcept op topniveau heb jij hier geen omkijken naar: wij bedenken en creëren een indrukwekkende ervaring die jouw gasten niet snel zullen vergeten.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.