Hostessen

De personele impuls voor jouw event

Hospitality is mensenwerk. Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over ervaren, enthousiaste en representatieve mensen die meer doen dan je gasten van ze verwachten. Veel meer. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en uitvoerige instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken.

Ben je op zoek naar gastvrouwen of – heren, garderobemedewerkers, standbemanning, leden van een promotieteam, horecapersoneel of exclusieve acts voor op jouw evenement? Wij kunnen je voorzien van bekwame mensen en vakmensen.

Event hospitality

Event hospitality van Event Impuls is dé toekomst van hostessbureaus. Onze hosts en hostessen brengen niet alleen een warm welkom, maar dragen ook inhoudelijk bij aan je evenement. Of het nu gaat om interactie, communicatie, routing, entertainment of presenteren, wij zorgen dat jouw boodschap overkomt. Met onze waardevolle toevoeging maken we van jouw evenement een succes.

Hoogopgeleide hostessen

Onze hoogopgeleide hostessen zijn professionals op het gebied van hospitality en kennen alle ins and outs. We zijn een flexibel bureau dat gespecialiseerd is in representatieve hostessen die meerdere talen spreken, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Dankzij onze kwalitatieve werkprocessen kunnen we de beste mensen leveren tegen de beste prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons direct voor meer informatie.

Hostessen die het verschil maken

De juiste personeelskeuze kan het succes van je evenement maken of breken! Daarom zorgen wij altijd voor representatieve en proactieve mensen die staan voor gastvrijheid en hospitality. Met ons team maak je gegarandeerd het verschil.

Hostessen als onderdeel van het entertainment

Bij Event Impuls gaan we voor meer dan alleen niveau, scholing en uitstraling bij onze hostessen. We scouten talenten zelfs op het conservatorium en musicalopleidingen, zodat ze een eigen rol kunnen vervullen in het entertainment op jouw evenement. Wij casten onze hosts en hostessen, in plaats van simpelweg event personeel te werven. Zo laten onze mensen gegarandeerd een spectaculaire en onvergetelijke indruk achter.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.