Evenement promoten

Een geslaagd evenement begint bij de juiste promotie. Hoe krijg je anders bezoekers zo ver om deel te nemen aan jouw evenement? Met een doortimmerd promotieplan enthousiasmeer jij jouw bezoekers en zorg je voor een hoge opkomst en een betrokken doelgroep bij jouw evenement. Onze content specialisten kijken samen met jou naar de juiste manier en middelen om jouw evenement te promoten en weten precies hoe ze jouw bezoekers enthousiast kunnen krijgen. Wij promoten naast live evenementen ook hybride evenementen en online events.

Een promotieplan op maat

Met een doortimmerd promotieplan verzeker jij jezelf van doeltreffende promotie voor jouw evenement. Event Impuls brengt jouw event tot leven. Niet alleen voor, maar ook tijdens en na het evenement. Onze content specialisten genereren door middel van krachtige content publiciteit voor jouw event. Daarmee activeren zij tegelijkertijd jouw community. Via de sociale media kanalen worden je gasten opgewarmd voor het event, op de dag zelf voelen zij zich verbonden en na afloop verleng je even eenvoudig als doeltreffend de impact. Met ons promotieplan haal jij het optimale uit jouw evenementen promotie.

Warm jouw gasten op voor het evenement

Door jouw evenement te promoten kun je bezoekers nieuwsgierig en enthousiast maken. Zo kun je bijvoorbeeld een aantal sneak peeks te geven van jouw event. Deze sneak peaks kunnen er net voor zorgen dat de twijfelende bezoekers zich aanmelden voor jouw event! Met de juiste promotie warm je niet alleen jouw gasten op voor het evenement, maar zal de boodschap ook na afloop van het evenement langer blijven hangen en wordt de binding met je doelgroep versterkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Evenementen promotie met Event Impuls

Wil je jouw evenement promoten? Dan is Event Impuls de juiste partner. Event Impuls ontwikkelt en levert creatieve, logistieke en communicatieve componenten voor jouw event. Event Impuls ontzorgt. De ons toevertrouwde onderdelen van jouw live communicatie nemen wij je volledig uit handen, van concept tot uitvoering. Zelfs de rol van gastheer of gastvrouw kun je gerust toevertrouwen aan onze ervaren gastvrouwen en -heren. Wij creëren en integreren maatwerk oplossingen voor verschillende soorten evenementen, zo genereren wij krachtige impulsen voor elk event. Je kunt je bezoekers op allerlei manieren enthousiast maken, prikkelen en opwarmen voor jouw event. Onze content specialisten weten exact hoe zij dit het beste kunnen aanvliegen. Promoot daarom jouw evenement samen met Event Impuls!

Geef jouw evenement een extra impuls

Naast evenementen promotie bieden wij ook hoogwaardige hospitality om jouw evenement tot een nog groter succes te maken. Ook voor exclusief entertainment kun je bij ons terecht. Met onze vaste acts geven wij jouw bezoekers een unieke ervaring en wordt jouw evenement er één waar nog lang over wordt nagepraat. Styling en decoratie kun je ook aan ons overlaten. Wij toveren jouw ruimte om tot een warme omgeving waarin jouw gasten zich welkom, op hun gemak en thuis voelen. Wij kunnen je volledig ontzorgen in jouw evenement. Ontdek de mogelijkheden en geef jouw evenement een boost!

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.