Event marketing

Activeer jouw event!

Bij de realisatie van een succesvol event is het communicatietraject van essentieel belang. Dit geldt voor zowel live events als online en hybride events. Een waterdicht communicatieplan samen met de juiste marketing communicatie zorgen immers voor een hoge opkomst en een betrokken doelgroep bij jouw evenement. Event communicatie is veel meer dan alleen registratie. Je kunt je bezoekers op allerlei manieren enthousiast maken, prikkelen en opwarmen voor jouw event. Event Impuls brengt jouw event tot leven! Onze content specialisten weten precies hoe ze jouw bezoekers enthousiast kunnen krijgen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Marketing communicatie bij evenementen

Het overbrengen van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep is essentieel voor een geslaagd evenement. Daarom is het van belang dat je de boodschap die je met het event wil overbrengen helder voor ogen hebt. Ook is het essentieel dat je weet wat voor bezoekers er op jouw event komen. Zo kun je je in jouw event communicatie makkelijker richten op de mensen die je wil bereiken. Door marketing communicatie in te zetten voor jouw event kun je bezoekers nieuwsgierig en enthousiast maken door bijvoorbeeld een aantal sneak peeks te geven van jouw event. Deze sneak peaks kunnen er net voor zorgen dat de twijfelende bezoekers zich aanmelden voor jouw event! Maar ook dat na afloop je evenement boodschap langer blijft hangen en de binding met je doelgroep versterkt.

netwerk van studio's

Warm je gasten op voor jouw event

Doeltreffende communicatie begint met een goed doordacht communicatieplan. Onze content specialisten brengen jouw event online tot leven: voor, tijdens en na het event. Met een doortimmerd communicatieplan en krachtige content activeren zij jouw community en genereren ze publiciteit. Via de sociale media worden je gasten opgewarmd voor het event, op de dag zelf voelen zij zich verbonden en na afloop verleng je even eenvoudig als doeltreffend de impact. Een plan waarmee jij het optimale uit je event haalt.

Het juiste impuls voor jouw event

Geef jouw evenement een boost met de juiste event communicatie. Onze content specialisten helpen je graag met het bedenken en uitvoeren van een communicatieplan. Maak jouw event trending op sociale media en laat mensen nog lang over jouw evenement napraten, zowel online als offline. Warm jouw gasten op, creëer verbondenheid en verleng de impact van jouw event met het juiste impuls samen met Event Impuls; dé specialist op het gebied van event communicatie.

Event communicatie met Event Impuls

Event Impuls ontwikkelt en levert creatieve, logistieke en communicatieve componenten voor jouw event. Event Impuls ontzorgt. Zo leveren wij naast event communicatie ook hoogwaardige hospitality en exclusief event entertainment. De ons toevertrouwde onderdelen van jouw live communicatie nemen wij je van concept tot uitvoering uit handen. Met een naadloze integratie van onze maatwerk oplossingen, genereren wij krachtige impulsen voor elk event. Benieuwd naar de communicatiemogelijkheden van jouw event? Neem dan contact met ons op. Event Impuls brengt jouw event tot leven!

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.