Locaties

Als het gaat om het organiseren van evenementen, kun je gerust vertrouwen op ons team. We werken door heel Nederland en kennen bijna elke locatie. Van de Brabanthallen in Den Bosch tot het Orpheus theater in Apeldoorn en alles daartussenin. Van evenementen zoals in de Rai Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht tot intiemere locaties zoals de Broodfabriek in Rijswijk. Of je nu een beurs, congres of festival wilt organiseren, wij staan voor je klaar.

Hostess per regio

Wil je een succesvol evenement organiseren in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij werken door heel Nederland. Of je evenement nu in de regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Apeldoorn, Enschede, Zwolle, Leeuwarden of Groningen organiseert, wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw evenement soepel verloopt.

Door heel Nederland

Als je een evenement organiseert, wil je er zeker van zijn dat alles soepel verloopt en dat je gasten de best mogelijke ervaring hebben. Een belangrijk onderdeel hiervan is het inzetten van getrainde hostessen en event medewerkers die ervoor zorgen dat jouw evenement zonder problemen verloopt.

Bij Event Impuls begrijpen we hoe belangrijk dit is. Daarom bieden wij hostess- en event medewerkers aan door heel Nederland. Of je evenement nu plaatsvindt in de regio Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Apeldoorn, Enschede, Zwolle, Leeuwarden of Groningen, wij staan voor je klaar.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het hosten en coördineren van verschillende soorten evenementen, van beurzen en congressen tot festivals en sportevenementen. Ze zijn getraind om efficiënt en professioneel te werken en om jouw gasten een geweldige ervaring te bieden.

We zijn bekend met de meeste evenementenlocaties in Nederland, waaronder de Jaarbeurs Utrecht, Rai Amsterdam, de Brabanthallen in Den Bosch, Ahoy Rotterdam, Mecc Maastricht en Autotron Rosmalen. Maar ook kleinere locaties weten ons te vinden. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we je ontzorgen en zijn we waar dan ook in Nederland graag van dienst.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.