AV-Support

De technische impuls voor jouw event

Voor de technische invulling van jouw event staat ons specialistisch personeel voor je klaar. Event Impuls ondersteund jouw live, online en/of hybride evenement. Ben je op zoek naar een partner die jouw event technisch kan ondersteunen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Live technische ondersteuning voor jouw event

Of het nu live, online of hybride is. Wij beschikken over de kennis en alle apparatuur om van een evenement een succes te maken. Moderne camera’s, professioneel geluid, licht en kundige technici met een schat aan ervaring zorgen ervoor dat de techniek van jouw event tot in de puntjes is geregeld. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op.

netwerk van studio's
av support

Online streaming

Een online evenement vereist de juiste technische ondersteuning. Onze specialisten staan klaar om je hierbij te helpen. Met hoogwaardige apparatuur en jarenlange expertise zorgen we ervoor dat jouw online event een groot succes wordt.

We hebben onze eigen apparatuur waarmee we op elke locatie een online event kunnen streamen. Met professionele camera’s, perfecte belichting, geluid en ervaren technici garanderen we de allerbeste kwaliteit voor jouw online evenement.

Hybride evenement

Een hybride evenement combineert een fysieke bijeenkomst met online streaming. Wil je zowel offline als online excelleren met jouw evenement? Onze specialisten staan voor je klaar om je te ondersteunen. Bij ons vind je alle ondersteuning die je nodig hebt voor zowel offline als online evenementen. Wij leveren de technische expertise die nodig is om jouw evenement tot een succes te maken.

Netwerk van studio's

Wij beschikken over netwerk van studio’s. Stuk voor stuk zijn deze studio’s voorzien van de meest moderne apparatuur. Hoogwaardige camera’s voor haarscherp beeld, professioneel licht en geluid en regie posten. Alle ingrediënten voor een hoogwaardig event. Het is bij ons ook mogelijk om jouw event op te nemen of gewoon live uit te voeren. We werken samen met andere studio’s. Zo is er altijd een geschikte studio die aansluit op jouw wensen en eisen. 

Neem contact op

Heb je technische ondersteuning nodig bij je live, online of hybride evenement? Dan zit je bij ons goed.

Wij zijn de technische impuls voor jouw event. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden!

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.