Hostess bureau

Event Impuls is het hostess bureau van de toekomst!

Om jouw gasten een warm welkom te bieden tijdens jouw event beschikt Event Impuls over ervaren, enthousiaste en representatieve gastvrouwen en -heren die altijd meer doen dan jij en je gasten van ze verwachten. Onze bekwame en betrouwbare medewerkers durven zichzelf te presenteren. Levende visitekaartjes dus, die weten waar het tijdens jouw event om draait en die passen bij jouw gasten of publiek. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en uitvoerige instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken. Ben jij op zoek naar een hostess bureau die jou kan voorzien van hosts en hostessen voor jouw event? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

De toekomst van hospitality

Inhoudelijk bijdragen. Interactie op gang brengen. Een rol spelen in de te communiceren boodschap of bijdragen aan het entertainment. Dat is de insteek van de event hospitality van Event Impuls. Hiermee kom je in de buurt van hostess-marketing en zijn wij hét toonaangevende hostess bureau van de toekomst. Een glimlach en een warm welkom vullen onze mensen aan met opvallende kleding met een boodschap, interactie, communicatie, routing, entertainment en presenteren. Op deze manier zijn onze hosts en hostessen een waardevolle toevoeging voor jouw evenement. Naast hoogwaardige hospitality bieden wij ook streamingdiensten en studio’s voor online events. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw event onvergetelijk!

beauty trade - event impuls

De perfecte hosts en hostessen voor jouw evenement

Onze ervaren gastvrouwen en -heren verstaan hun vak. Ze zijn enthousiast, weten waar het tijdens jouw event om draait en helpen jouw gasten graag verder – of dat nu bij de entree, de registratiebalie of de garderobe is. Al onze hosts en hostessen zijn exclusief door ons geworven en getraind. Op evenementen verwachten wij van onze hostessen dat zij weten wat er speelt in de sector waar het event zich afspeelt, wat de boodschap is, maar ook de storytelling op het event. Zelfs de connectie online/offline is onderdeel van ons vak. Uit onze database maken wij een zorgvuldige selectie die past bij jouw event. Zo selecteren wij enkel hosts en hostessen die perfect passen bij jouw gasten of publiek. Ben je op zoek naar hostessen voor jouw evenement? Neem dan contact op!

Hostessen als onderdeel van het entertainment

Het onderscheid gaat nog verder dan niveau, scholing en uitstraling. Zo scout Event Impuls haar hosts en hostessen onder meer op het conservatorium en musicalopleidingen. Event Impuls streeft ernaar dat de hosts en hostessen een eigen rol vervullen in het entertainment op het evenement en hierdoor ook echt van toegevoegde waarde zijn. Daarom werven wij ook geen event personeel, wij casten ze. Wij noemen onze hosts en hostessen dan ook eventmensen.

Hét hostess bureau die je zoekt

Event Impuls ontwikkelt en levert creatieve, logistieke en communicatieve componenten voor jouw event. Event Impuls ontzorgt. Zo leveren wij naast hoogwaardige hospitality ook exclusief event entertainment. Dit realiseren wij met onze indrukwekkende vaste acts. De ons toevertrouwde onderdelen van jouw live communicatie nemen wij je van concept tot uitvoering uit handen. Met een naadloze integratie van onze maatwerk oplossingen, genereren wij krachtige impulsen voor elk event. Onze vakbekwame en enthousiaste hosts en hostessen zijn het levende visitekaartje van jouw event. Wil je onze hostessen boeken of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Event Impuls brengt jouw event tot leven.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.