Hostessen events

Event Impuls brengt jouw event tot leven

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over ervaren, enthousiaste en representatieve mensen die altijd meer doen dan jij en je gasten van ze verwachten. Veel meer. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en uitvoerige instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken. Ben jij op zoek naar gastvrouwen of -heren, garderobemedewerkers, standbemanning, leden van een promotieteam of horecapersoneel, dan kunnen wij je voorzien van bekwame en betrouwbare medewerkers die zichzelf durven te presenteren. Levende visitekaartjes dus, die weten waar het tijdens jouw event om draait en die passen bij jouw gasten of publiek. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons direct voor meer informatie.

Maak het verschil

Bij een succesvol evenement draait alles om de juiste keuze voor personeel, vooral bij hostessen die het visitekaartje van jouw evenement zijn. Persoonlijke aandacht en hospitality zijn daarbij cruciaal. Onze hostessen weten hoe ze gasten zich welkom en op hun gemak kunnen laten voelen. Ze zijn niet alleen professioneel en representatief, maar ook vriendelijk, proactief en behulpzaam. Met deze eigenschappen maken zij het verschil en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De perfecte match!

Als je een evenement organiseert, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat alles perfect geregeld is. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de hostessen die jouw gasten ontvangen en begeleiden. Bij Event Impuls hebben we een uitgebreid team van professionele, hoogopgeleide en representatieve hostessen die perfect zijn voor elk type evenement.

Onze hostessen zijn niet alleen zeer ervaren in hun werk, maar ook getraind in persoonlijke aandacht en hospitality. Ze weten als geen ander hoe ze jouw gasten een warm welkom kunnen geven en ze op hun gemak kunnen stellen. Onze hostessen zijn ook uiterst flexibel en passen zich gemakkelijk aan aan de wensen en behoeften van jouw evenement.

Of het nu gaat om een groot zakelijk evenement, een beurs of een feestelijke gelegenheid, onze hostessen zijn er om jou te helpen. Ze zijn bekend met alle “ins en outs” op hospitalitygebied en beheersen meerdere talen, waaronder Engels, Duits, Frans en Spaans. Zo kunnen zij moeiteloos communiceren met jouw internationale gasten.

Bovendien gaan onze hostessen een stap verder dan alleen ontvangst en begeleiding. Zo scouten we onze hostessen onder meer op het conservatorium en musicalopleidingen. Hierdoor kunnen zij ook een rol vervullen in het entertainment op jouw evenement en zorgen voor een extra dimensie aan de beleving van jouw gasten.

Een extra dimensie

Meerdere van onze hostessen kunnen een extra dimensie geven aan de beleving van jouw gasten door hun entertainmentvaardigheden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar de onvergetelijke ervaring van onze hostessen.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.