Werken als hostess

Heb jij interesse om aan de slag te gaan als host of hostess op de meest uiteenlopende evenementen door heel Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Event Impuls bieden we een uitdagende en afwisselende baan waarbij je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van hospitality, communicatie en presentatie. Dus pak die kans en stuur je cv, beknopte motivatie en recente foto naar ons op. Wij nemen vervolgens snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Word ook onderdeel van ons enthousiaste team en zorg samen met ons voor onvergetelijke evenementen!

Joint the team

Wil jij werken als hostess en een dynamische baan waarbij je op uiteenlopende evenementen in heel Nederland werkt? Dan is Event Impuls op zoek naar jou! Als host / hostess ben jij het visitekaartje van het evenement en zorg je onder andere voor een warm welkom voor alle gasten. Gastvrijheid en representativiteit zitten in je DNA. Het is een leuke uitdagende job waarin je veel leert op het gebied van communicatie, presentatie en gastvrijheid. En het mooiste? Je komt in een enthousiast team terecht!

De ideale bijbaan

Op zoek naar een uitdagende en veelzijdige baan waarbij je flexibel kunt werken? Word host of hostess bij Event Impuls! Bij ons kun je werken wanneer jouw agenda het toelaat en binnen 7 dagen ontvang je al jouw welverdiende vergoeding op je rekening.

Als host / hostess kom je op veel verschillende locaties en bij verschillende bedrijven en merken te werken. Van standbemanning op een beurs tot catering en van bezoekersregistratie tot spelbegeleiding, het kan allemaal! En dat maakt het werken als host / hostess niet alleen veelzijdig, maar ook super interessant.

Onze ideale hostess is representatief, verzorgd en heeft een geweldige uitstraling. Je bent in staat om mensen met je voorkomen tegemoet te treden en vindt het leuk om mensen aan te spreken. Brutaal? Nee, dat niet. Maar je hebt wel lef! Bij Event Impuls vinden we het belangrijk dat je van aanpakken weet en jezelf actief opstelt in plaats van passief af te wachten. Zo kunnen we onze klanten optimaal ondersteunen op beurzen en evenementen. Klinkt dit als jouw droombaan? Meld je dan snel aan via ons inschrijfformulier en wij nemen contact met je op voor een intakegesprek. Word ook onderdeel van ons enthousiaste team en laat je flexibele skills zien op de mooiste locaties door heel Nederland!

Informatie aanvragen

Welke impuls heb jij nodig? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Sollicitatieformulier