Cases

Onze impulsen

Daag jij ons ook uit?

We verzorgen uiteenlopende succesvolle en inspirerende impulsen voor diverse events. Wij laten de details en de foto's graag voor zich spreken!

Online events

Een succesvol online evenement organiseren waarover mensen nog lang napraten? Wij hebben de kennis, ervaring en tools in huis om jouw deelnemers via het scherm met elkaar te verbinden. Op een manier die ze raakt en bijblijft, met oog voor detail. Wat de vorm ook is, bij ons is je event in vertrouwde handen.

Lees meer

Studio's

Techniek kan jouw online event maken of breken. Wij beschikken dan ook over onze eigen studio’s en gespecialiseerde technici. Daarnaast werken we ook samen met andere streaming studio’s waarvan we weten dat ze altijd betrouwbare kwaliteit leveren. De studio’s zijn uitgerust met de modernste apparatuur.

Lees meer

Referenties

Afgelopen jaar hebben wij ruim 60 succesvolle online producties verzorgd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van online (talk)shows tot interactieve bedrijfsevenementen, van personeelsfeesten tot productlanceringen en van kick-off meetings tot leerzame webinars.

Lees meer

Hospitality

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over ervaren, enthousiaste en representatieve mensen die altijd meer doen dan jij en je gasten van ze verwachten. Veel meer. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en uitvoerige instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken.

Lees meer

WIJ ZIJN EVENT IMPULS

We kunnen heel uitvoerig vertellen wat we doen en hoe goed we dat doen maar we houden het kort. De impuls die wij zelf nodig hebben, bestaat uit… blije gezichten. Ja, echt! En laten we dat nou helemaal zelf in de hand hebben. Event Impuls wil dat klanten tevreden zijn en doet er dus alles aan om dat te bereiken.