Onze vaste acts

omdat we zo graag met ze werken

Daag jij ons ook uit?

Wij zijn geen recht-toe-recht-aan artiestenbureau, maar creëren maatwerk entertainment dat we naadloos integreren in jouw event. On stage, met een geheel verzorgde, unieke en onvergetelijke act, maar ook bij de entree of te midden van je gasten.

HOOGWAARDIGE HOSPITALITY

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over mensen die meer doen dan je mag verwachten. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken.

Lees meer

EXCLUSIEF ENTERTAINMENT

Wij creëren maatwerk entertainment dat we naadloos integreren in jouw event. On stage, in een geheel verzorgde, unieke en onvergetelijke act of show, maar ook bij de entree of te midden van je gasten. Hiervoor werven wij exclusief talent dat weet hoe het jouw event tot leven brengt.

Lees meer

STYLING

Van losse meubels tot een compleet interieur, wij geven jouw stand of event graag de styling impuls. Van het design op de tekentafel tot de decoratie op locatie, aan de specialisten van Event Impuls kun je de thematische aankleding van jouw event met een gerust hart toevertrouwen.

Lees meer

ACTIVATIE

Event Impuls brengt mensen in beweging. Waar, waarmee en hoe dan ook. Een hoge respons op een enquête? Het net iets enthousiaster uitdelen van jouw product samples? Persoonlijke aandacht bij het uitdelen van de goodie bags? Of… jouw event trending op sociale media?

Lees meer

WIJ ZIJN EVENT IMPULS

We kunnen heel uitvoerig vertellen wat we doen en hoe goed we dat doen maar we houden het kort. De impuls die wij zelf nodig hebben, bestaat uit… blije gezichten. Ja, echt! En laten we dat nou helemaal zelf in de hand hebben. Event Impuls wil dat klanten tevreden zijn en doet er dus alles aan om dat te bereiken.