In detail

Laser Dance

#Act

Laser Dance zorgen er voor dat je verzekerd bent van een knallende openingsact of spectaculaire slotact. Weet de aandacht te grijpen met Laser Dance!

Ook perfectie tot in de details nodig voor jouw event, congres of beurs?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Online events

Een succesvol online evenement organiseren waarover mensen nog lang napraten? Wij hebben de kennis, ervaring en tools in huis om jouw deelnemers via het scherm met elkaar te verbinden. Op een manier die ze raakt en bijblijft, met oog voor detail. Wat de vorm ook is, bij ons is je event in vertrouwde handen.

Lees meer

Hospitality

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over ervaren, enthousiaste en representatieve mensen die altijd meer doen dan jij en je gasten van ze verwachten. Veel meer. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en uitvoerige instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken.

Lees meer

Referenties

Afgelopen jaar hebben wij ruim 60 succesvolle online producties verzorgd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van online (talk)shows tot interactieve bedrijfsevenementen, van personeelsfeesten tot productlanceringen en van kick-off meetings tot leerzame webinars.

Lees meer

Studio's

Techniek kan jouw online event maken of breken. Wij beschikken dan ook over onze eigen studio’s en gespecialiseerde technici. Daarnaast werken we ook samen met andere streaming studio’s waarvan we weten dat ze altijd betrouwbare kwaliteit leveren. De studio’s zijn uitgerust met de modernste apparatuur.

Lees meer