In detail

Levend Theater

#Entertainment

Interactie met je publiek gegarandeerd. De artiesten van ‘Levend Theater’ verblijden het publiek met zang, dans, gedichten, liefde en cabaret maar ook met de leukste cadeautjes.

Ook perfectie tot in de details nodig voor jouw event, congres of beurs?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

HOOGWAARDIGE HOSPITALITY

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over mensen die meer doen dan je mag verwachten. Dat is niet alleen het resultaat van onze zorgvuldige selectie en instructie, maar ook van de unieke talenten waarover ze beschikken.

Lees meer

EXCLUSIEF ENTERTAINMENT

Wij creëren maatwerk entertainment dat we naadloos integreren in jouw event. On stage, in een geheel verzorgde, unieke en onvergetelijke act of show, maar ook bij de entree of te midden van je gasten. Hiervoor werven wij exclusief talent dat weet hoe het jouw event tot leven brengt.

Lees meer

STYLING

Van losse meubels tot een compleet interieur, wij geven jouw stand of event graag de styling impuls. Van het design op de tekentafel tot de decoratie op locatie, aan de specialisten van Event Impuls kun je de thematische aankleding van jouw event met een gerust hart toevertrouwen.

Lees meer

ACTIVATIE

Event Impuls brengt mensen in beweging. Waar, waarmee en hoe dan ook. Een hoge respons op een enquête? Het net iets enthousiaster uitdelen van jouw product samples? Persoonlijke aandacht bij het uitdelen van de goodie bags? Of… jouw event trending op sociale media?

Lees meer